Mən uzun müddətdir ki, müxtəlif onlayn xidmətləri
Axşamınız xeyir, hər kəsə! Mən uzun müddətdir ki, müxtəlif onlayn xidmətləri müqayisə edirəm və bir qənaətə gəlmişəm – istifadəçi üçün ən vacib şey rahatlıq və təhlükəsizlikdir. Rahatlıq dedikdə sadə interfeys, tez qeydiyyat və asan parametrlər; təhlükəsizlik dedikdə isə məlumatların qorunması və şəffaf siyasət nəzərdə tuturam. Azərbaycanda bu iki keyfiyyəti özündə birləşdirən platformalar hansılardır? Tövsiyələrinizi eşitmək mənim üçün çox önəmlidir.
3 Views

Bilirsiniz, bəzən elə anlar olur ki, telefonu əlinə alıb heç bir məqsəd olmadan sadəcə sürüşdürürsən. O an heç nə gözləmirsən, sadəcə vaxt keçir. Amma birdən elə bir səhifə açılıb qarşına çıxır ki, içindəki enerji səni oyatmağa başlayır. Bu gün mənim başıma məhz bu gəldi. Təsadüfən açdığım məni o yuxulu halımdan çıxartdı. Bu sayt elə canlı, elə dinamikdir ki, sanki hər piksili hərəkət edir. Mən ilk dəqiqələrdə sadəcə ətrafa baxdım, sonra isə hər düyməni sınamaq, hər bölməni araşdırmaq istədim. Və gördüm ki, bura sadəcə bir səhifə deyil, bütöv bir dünyadır. Hər küncündə fərqli bir təəssürat, fərqli bir əhval-ruhiyyə gizlənir.